Biefstuk van Brandrood rund
Met verse kruiden, een recept van Boer Berrie
Ingrediënten (4 personen):
– 4 biefstukken (Brandrood rund)
– 4 el olijfolie
– 1 tl gehakte tijm
– 1 tl gehakte rozemarijn
– 1 tl gedroogde oregano
– 3 blaadjes salie
– 1 teen knoflook
– zout
– vier-seizoenen peper
Bereiding:
Leg de biefstukken in een niet te grote schaal en giet er de olijfolie over, voeg de kruiden; tijm, rozemarijn, oregano, salie en knoflook toe. Laat ze in de koelkast onder plastic folie 2 uur marineren (keer de biefstukken regelmatig om). Bak vervolgens de biefstukken in de pan of op de bbq (tip!) om en om en bestrijk ze regelmatig met de overgebleven marinade. Voor het serveren de biefstukken op smaak brengen met zout en vier-seizoenen peper.
Serveertip:
Serveer de biefstukken met een heerlijke eigen gemaakte kruidenboter en frisse tomatensalsa.
Recept printen:
Download hier de PDF.